(Android) Dream Hospital Simülasyon - Hastane Sağlık Müdür birçok noktayı kodlar
Mar 6, 2022 4:19:50 GMT
Post by angatorrighspat on Mar 6, 2022 4:19:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dream Hospital Simülasyon - Hastane Sağlık Müdür ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dream Hospital Simülasyon - Hastane Sağlık Müdür IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok noktayı kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Dream Hospital Simülasyon - Hastane Sağlık Müdür 2022 version ▞▞▞
Harika bir oyun, ancak ilaç ve tedaviler için bekleme süreleri biraz fazla uzun. Ama bunun dışında oyundan gerçekten çok zevk alıyorum !! İlaçlar, tedaviler ve oda müsaitliği, maliyet ve inşaat süreleri için bekleme süreleri hakkında gerçekten bir şeyler yapmanız gerekiyor. Çok uzunlar. Siz tedaviyi veya oda yapımını beklerken hastalar dışarı çıkarlar !! Lütfen !!!!
çevrimdışı olarak oynanabilir mi?
Bence ingilizce olduğu için bir şey anlaşılmıyor helede bu oyunlarda çok karışık ve pek şıksı iğrenç
Bu hastane simülasyon oyunu, google play'de bulunan tüm benzer oyunların en iyisidir. Seviye ilerlemesi ve öğelerin kilidinin açılması, seviye atladıkça oyunu daha ilginç hale getiren yerinde. Tek hayal kırıklığım, son birkaç aydır herhangi bir yeni özellik göremediğim için oyun güncellemelerinin olmaması. Genel olarak koleksiyonunuzda olması gereken bir oyun. devam et takım
Mükemmel Türkçe seçenek de var
Bu oyundan gerçekten zevk alıyorum. hatta abone oldum. Global güçlendiriciler kullanırken biraz kafam karıştı..hastalarım ve personelim hala mutsuz, hasta ve gevşek enerji alıyorlar, işe yaramaz görünüyorlar. Ayrıca personelin mutlu kalmasına yardımcı olmak için daha uzun etkili bir ilaç önerebilir, hatta belki daha fazla öğenin onları yükseltmesini sağlayabilir. Aksi takdirde, belirtildiği gibi, eğlenmek...gerçekten biraz bağımlısı.😀
Türkçe dili varken çok fazla zaman geçirmesini zorlaştırabilmesini unutmak.
Gerçekten çok sorunlu.. Bir sandığı 5 kere açıyorum 5 kere de farklı item alıyorum... 4 kere tekrar hoşgeldin diyor, yüklemeye tekrar hoşgeldiniz diyor. gp veya eczane ve eğer onay düğmesi işlem düğmesinin üstündeyse ve bir öğeyi dikmek için onay düğmesine bastığınızda, önce altındaki işlem düğmesine basacaktır.. gerçekten kusurlu
Telefonumun boşaldığı ve kapandığı oyundan gerçekten zevk alıyordum. Sonra telefonumu tekrar çalıştırıp oyunu açtıktan sonra artık çalışmıyor. Sadece servis bakımı var diyor.
oyunu açmıyor çünkü bilgisayarımda Bluestacks var ve sorunun bu olup olmadığını bilmiyorum ve çalışıp çalışmadığını görmek için oyunu yeniden yüklemeyi deneyeceğim GÜNCELLEME: Oyunu yeniden kurdum hala açamıyorum ve bilgisayarımda Bluestacks var lütfen düzeltebilir misiniz, bu yüzden buna hala 1 yıldız veriyorum tamam, bir PC versiyonu yapabilir misiniz? tamam bu harika
Oyun harika ama bi arkadaşımız oyuna takılmış demiş o oyundan değildirdendır çünkü sadece onda takılmış olsak olsa oyun mükemmel söylemek 1000000 yılımı alırmı mikemmeeeel bir oyun ksksk ben silip yeniden yükledim çünkü yeniden başlamak istedim ve bu daha daha güzel olacakkkkk hemde çokta çok gözden bu güzel olacaktır bende ayşegül açısından dezavantajlısınız, iyi bir oyunculaaaar baaaaay
iyi.
Merhaba ekibinize bir öneri Şu anda sunucunuzda bakım yapılıyor (14-1-2020). Bu bakım başlangıç için önceden planlanmıştır. Oyunda görünmesi için açılır sekme yoluyla kullanıcıya bilgi vermeniz yeterlidir yeni kutu simgesi size doğru bir şekilde görünecek.lütfen bir FB sayfasını yönetin ayrıca frd.post kullanıcısına ilgi göstermelidir, bu yüzden böyledir, bu yüzden düzeltin ve fb sayfasında yayınlamak gibi güncellenmiş bilgiler. Sizi çok verimli bir yaklaşımla büyütmek güzel... Hayırlı olsun iyi günler
Grafikler büyüleyici ama oyun başlangıçta korkunç bir tempoda ilerliyor. Hastane her zaman pis ve kalabalıktı. Başlangıç hedeflerini tamamladıktan ve birden fazla yenisi başladıktan sonra oyun dağıldı. İlerlememi düzgün bir şekilde izlemiyordu ve hatta tamamlamaya çalışırken bir tanesi geriye gidiyordu (` tamamlandı, @'a)
Çok eğlenceli bir oyun. Bana yıllar önce oynadığım "Theme Hospital"ı hatırlatıyor. Benim için şu ana kadar tek dezavantajı ilaçlara ayak uydurmak. Hastalar ve koğuşta ilaca olan talep, onları üretebileceğimden daha hızlı.
ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ Δράση pvet
Zor ama eğlenceli. Tüm zaman boyunca başarısız olduğunuzu hissediyorsunuz. Normalde strateji oyunlarında oldukça iyiyim ve bu, jeton satın almadan cesaretimi kırıyor. Eğlenceli bir oyun ama hiçbir teşvik veya kazanma hissi olmadığı için oynamaya devam etmek için mücadele ediyorum. Sadece gerçek oyun nedeniyle bu kadar yüksek puan verdim.
Oyununuzu seviyorum. Ancak, kullanıcı izlemek isterse lütfen reklamları isteğe bağlı yapın. Oyunu oynarken birdenbire rahatsız edici reklamlar çıkıyor. Sanırım her 5 dakikada bir otomatik olarak oynuyor.
Dream Hospital: Manager Médico Simulación llt
Oyun ara sıra çöküyor, ancak çoğu yapıyor. Bu incelemeyi çok görüyorum ve ele almak istedim. Bu oyun çok şey sunar ve eklentileri satın almak zorunda kalmadan oyunda ilerlemenizi sağlar. Ancak, bunu yapmayı seçerseniz oradalar. Oyunlar söz konusu olduğunda, bu en iyi müşteri hizmetine sahiptir. E-postalarım derhal ve çok dostane bir şekilde ele alındı. Oyun sorunumu araştırıyorlar ve bu arada sorunlarım için bana bazı bedavalar bile verdiler. Bu indirmeye pişman olmayacaksınız.
Böcekler! Bazı odalar aslında boş ama kimse girmiyor ve ölüyorlar! Lütfen hataları düzeltin. 2018'de birinin aynı şeyi söylediğini gördüm!
Tamam, bu gerçekten eğlenceli bir oyun AMA 1. Oyuna gerçek para yatırmadan ilerlemek GERÇEKTEN zor. Ayrıca, insanların açlığı ve susuzluğuna yardımcı olacak kafe şeyini aldım ama kimse girmeyecek, personel bulamıyorum ya da başka bir şey, orada oturmak işe yaramaz ve insanlar hemen yanında içecek otomatları istiyor. ona. Grafikler harika ve bunun dışında eğlenceli.
Mavi baskılara bu sefer daha kolay erişilebilir. Bununla birlikte, genellikle envanter alanımız kısıtlı ve elmaslara oyulmuş durumdayız. Sanırım bir şey olmalı, ama bir saat beklediğimiz ilacı bırakmak, çünkü envanterimizde sayılan makineler ve (ihtiyacımız olan) planlar var, hiçbir şeyi stoklayamazsınız. Ayrıca NPC'lerin ölene kadar amaçsızca dolaştığını fark ettim ki bu ideal değil. Haritaya ihtiyaçları var mı
Oyun çok iyi ve ilginç, dikkatinizi çekiyor ve bütün gün meşgul ediyor, hepiniz hastaneyi böyle yöneterek ve işleterek bu oyunu seviyorsunuz, ancak onların bir sorunu var, çok fazla pil kullanıyor ve ikinci şey, bir artı 6t kullanıyorum pil ömrü ile iyi bilinen sessiz bu oyunu oynayarak aniden çok ısınmaya başladı bu oyunu oynadığımda cep telefonum hiç ısınmıyor bunun yerine pubg oynadığımda. oooo lütfen bu ısınma sorununu ve pilin boşalmasını tespit edin
İlk puanım 5 yıldızdı ancak son bir haftadır reklamlarla ilgili bir sorun var. Reklamları izliyoruz ama ödülleri alamıyoruz veya reklam seçeneği aniden kayboluyor. Lütfen aynısını düzeltin. Ayrıca, mevcut 3 oda bu kadar çok hastayı idare etmek için yeterli olmadığından 4'e kadar GP odası (şu anda 3, hatta resepsiyon sayısı daha fazladır) için bir seçenek sunabilmeniz harika olurdu.
İyi oyun! Şu durumlarda daha iyi olur: 1. Hastalar odaya daha kısa yoldan giderler; 2. Alan genişletilebilir; 3. Global güçlendirici kullanıldığında oyuna etkisini görebiliyoruz, örneğin hastaların açıklama kutusunda 10 sağlık yazıyor. BTW, yanlışlıkla ilaç fabrikasındaki güçlendirici eğitimini atladım. İlaç fabrikasının ürettiği güçlendiricinin nasıl uygulanacağını söyler misiniz? Şu an sadece global booster yapmak için kullanıyorum.Eğlenceli ve şirin bir oyun, oynarken sıkılmıyorsunuz özellikle karantinada olduğumuz için bu tarz oyunlara ihtiyacımız var ve bu oyun can sıkıntısı ve pas atmak için çok uygun. Bunun dışında birçok seçenek var ve gerçekten doktor veya hastane şefi olduğunuzu hissettiriyor, devam edin arkadaşlar. Bunu yapmakta iyisin.
Bence bu oyun tek kelimeyle harika👍👍🤗
Dream Hospital: Лікарня Менеджер і Здоров'я Лікар Симулятори dmsv
Bu oyun harika! ama tabi bu da dahil her oyunda sorun var. Oyun çok hata veriyor. Mesela haritadayken geri dön'e tıkladım ve bana geri dönmedi, onun yerine ziyaret ettiğim hastaneye getirdi. Genel olarak iyi bir oyun.
Dream Hospital - Health Care Manager Simulator உருவகப்படுத்துதல் xus
oyundan zevk almak, ancak birkaç pürüz var. ilk olarak, elmasları yanlışlıkla harcamak çok kolaydır, mavi baskılar için para biriktirmek, özellikle elmaslar istemeden kaybolduğunda inanılmaz derecede sinir bozucudur. ayrıca bazen doktor odaları donuyor. Kuyruklarda hasta var, odalarda doktorlar var ama tedaviye girmiyorlar ve çıkıyorlar. Sonunda odayı depoya koyup geri getiriyorum, ancak kuyrukta bekleyen hastalar kaldırıldığında ayrılıyor.Eğlenceli oyun AMA personel tarafından istenen görevlerin çoğu (sağdaki küçük defter), önceki görevleri tamamlarken satın aldığım öğelerdir. Örnek: Daha önce görevi tamamlamış ve 20 tesisi olabilir, ancak toplam 10 bitki isteyen başka bir görev ortaya çıkıyor. Zaten 20 var. Zaten sahip olduğum ürünler için kredi verilmedi. Botanik bahçelerine benziyor. Umarım hastaların alerjisi yoktur!
oyun açılmıyor
Günlük görevin itibar biti için düzgün çalışmayı bırakmasına kadar iyiydi, -2 vb. demeye devam ediyor, bu yüzden artık 30 60 veya 90 itibar kazanamıyorum, bu yüzden ödülleri alamam ama oyunun geri kalanı iyi, eğer bu yıldızları düzeltirlerse daha yüksek olur
Oyunu daha indirmedim güzel ama türkçe dil yokmuş o yol yoldum Türkçe ama çok faydalı indoiricem.Lütfen Türkçe langeuge
oyun iyidir. En büyük çöküş, kolayca genişleyememeniz ve dolayısıyla hızlı ilerleyememenizdir. başka bir arazi parçası açmak çok zor ve neredeyse imkansız çünkü daha fazla plan elde etmek için daha fazla birime ihtiyacınız var. alanınız çok hızlı tükeniyor ve bu nedenle yeni arazi açmanız neredeyse imkansız hale geliyor. araziyi 5 taslağa ve çok fazla madeni paraya değiştirmeli. bu düzeltilirse oyun kesinlikle 5 yıldız olur bence
Çok zor olmamasını seviyorum ama biraz zor.
Bu iyi bir oyun...ama yaptığınız bazı hileler var..bu gerçekten iyi değil.İki kez başıma geldi..paramı her seferinde 2 lakh'tan fazla kaybettim..inşa etmek için madeni para biriktirmek zor sonraki teşhis bakımı..ilk kez yanlışlıkla olduğunu düşündüm...bugün 2. kez.çok çok kötü...oyununuzda her zaman çevrimiçiyim.sizler bizim sayemizde gerçekten kazanıyorlar.satın almak üzereyim MRI laboratuvarı ama şimdi bu oyunu tekrar açtıktan sonra madeni paralarımı kaybettim ... neredeyse 4 lakh madeni para kaybettim
Sevdiğim en uzun soluklu sim oyunu ❤
Oyun iyi ama yine de sürekli atıklarını etrafa bırakıyor ve şikayetçiler oluyorlar ve abulansla hastayı kurtarıyor bir septonu var olmayan diğer septonları arıyıp teşhisten ve mükemmel bir oyun için kullanıcıyı ikiden birini giydirmeyi düşünürken bir daha tuvalete götürülmek için 1 yıldız kırmmmmmmm
Hiç güzel bir oyun değil indirmeyin